Scoala Soferi
Categoria A
CATEGORIA B
instructori profesionisti pentru:
Inveti usor!
Inscrie-te!
Categoria
Peste 10
experienta
C
Categoria CE
Poti deveni un sofer profesionist!
SCOALA DE SOFERI AUTOSAVE
DETINE APARATURA DE ULTIMA GENERATIE
MAI USOR, MAI PLACUT
3
 

puiCarne

Cursuri Legislatie Rutiera

A conduce un autoturism presupune mai mult decat manevrarea efectiva a unuia.

Un bun sofer are, in primul rand, responsabilitatea de a cunoaste legislatia rutiera si de a conduce in armonie cu normele si prevederile Codului Rutier.

In ziua de azi, traficul rutier in zonele urbane poate fi un mare consumator de timp si un imens generator de stres, pentru toti participantii la trafic, atat soferi cat si pietoni. Aglomeratia se datoareaza, printre altele, nerespectarii regulilor de circulatie.

Masinile blocate in interesectii pot bloca fluxul auto chiar si zeci de minute. Un accident poate bloca un drum pentru ore intregi. Autoturismele parcate neregulamentar nu numai ca pot optura cai de acces, dar reprezinta un pericol pentru ceilalti soferi.

Invata legislatia!

Sa fii la curent cu legislatia, din repertoriul Codului Rutier, te ajuta nu doar sa treci examenul pentru permisul de conducere ci si in absolut toate situatiile in care esti la volan, traversezi strada ca pieton sau esti martorului unui accident.

Cursurile de legislatie rutiera se tin la sediul scolii de soferi Autosavegrup, alaturi de un profesor avizat, materiale didactice dedicate si aplicatia (softul) agreata de catre Autoritatea Rutiera Romana (A.R.R.).

Atentie!
Cursurile de legislatie rutiera sunt obligatorii si dureaza minim 24 ore, conform programei.
Pregatirea practica (instructajul practic pe autovehiculul scolii de soferi) va incepe doar dupa promovarea cursului de legislatie rutiera.

 

Scoala Autosave iti pune la dispozitie sali de cursuri de legislatie rutiera si sali de mecanica auto. Profesorii de legislatie rutiera te ajuta sa-ti insusesti bagajul necesar de cunostiinte si te sustin in completarea chestionarelor.

 
 
Pregatire categoria A
 
motocicletă cu sau fară ataş/ autovehicule cu 2 roţi, cu un motor mai mare de 50 cmc şi/sau ...
Pregatire categoria B
 
autovehicule cu masă maximă autorizată ce nu depăşeşte 3500 kg şi număr maxim de locuri ...
Pregatire categoria C si CE
 
Categoria C cuprinde autovehiculele, altele decat cele din categoria D, a caror masa totala ...
Documente necesare
 
Dosarul pentru examen cuprinde: vizita medicală + avizul psihologic...
 

Evaluare Psihologica

Ministerul Transporturilor a aprobat normele privind stabilirea conditiilor de efectuare a evaluarii psihologice a persoanelor în vederea obtinerii permisului de conducere auto, precum si a conducatorilor de autovehicule pe drumurile publice si de autorizare de catre Ministerul Transporturilor a laboratoarelor psihologice pentru efectuarea acestor evaluari.
Conform noilor norme, evaluarea psihologica reprezinta demersul de cunoastere stiintifica efectuat prin mijloace de investigare psihologica, urmarind realizarea unor raportari multiple ale caracteristicilor tipologice ale subiectului investigat la cerintele si exigentele conducerii autovehiculelor si tramvaielor. 
Evaluarea psihologica se efectueaza obligatoriu: 
- înainte de începerea unei pregatiri teoretice si practice în vederea obtinerii permisului de conducere auto pentru drumurile publice sau pentru obtinerea de categorii suplimentare;
- înainte de începerea pregatirii teoretice si practice în vederea obtinerii certificatului de atestare profesionala pentru conducatorii de autovehicule;
- periodic, la expirarea valabilitatii permisului de conducere auto si întocmirea formelor de obtinere a unui permis nou;
- la redobandirea permisului de conducere auto, dupa anularea lui, conform legii.
Avizul de evaluare psihologica reprezinta piesa obligatorie a dosarului candidatului înscris la oricare dintre formele de pregatire teoretica si practica a persoanelor în vederea obtinerii permisului de conducere auto sau a conducatorilor de autovehicule sau tramvaie. Evaluarea obligatorie a capacitatilor psihologice solicitate în activitatea de conducere a autovehiculelor , ale carei concluzii vor fi incluse în programe de consiliere si educatie rutiera a candidatilor si în perfectionarea modalitatilor de instruire a acestora, precum si evaluarea psihologica în vederea obtinerii certificatului de atestare profesionala pentru conducatorii de autovehicule si tramvaie se efectueaza în baza pregatirii profesionale teoretice si practice a psihologilor evaluatori.

Pentru mai multe detalii puteti contacta pe SAVE CARMEN CRISTINA - psiholog atestat
telefon : 0347/408521 ; 0729 010.811;0768 654.395
e-mail : cristina.save@autosavegrup.com

Inchirieri Autocar

Lorem Ipsum este pur şi simplu o machetă pentru text a industriei tipografice. Lorem Ipsum a fost macheta standard a industriei încă din secolul al XVI-lea, când un tipograf anonim a luat o planşetă de litere şi le-a amestecat pentru a crea 

Sfaturi Utile

În ciuda opiniei publice, Lorem Ipsum nu e un simplu text fără sens. El îşi are rădăcinile într-o bucată a literaturii clasice latine din anul 45 î.e.n., făcând-o să aibă mai bine de 2000 ani. Profesorul universitar de latină de la colegiul Hampden-Sydney din Virginia, Richard McClintock, a căutat în bibliografie unul din cele mai rar folosite cuvinte latine "consectetur", întâlnit în pasajul Lorem Ipsum, şi căutând citate ale cuvântului respectiv în literatura clasică, a descoperit la modul cel mai sigur sursa provenienţei textului. Lorem Ipsum provine din secţiunile 1.10.32 şi 1.10.33 din "de Finibus Bonorum et Malorum" (Extremele Binelui şi ale Răului) de Cicerone, scrisă în anul 45 î.e.n. Această carte este un tratat în teoria eticii care a fost foarte popular în perioada Renasterii. Primul rând din Lorem Ipsum, "Lorem ipsum dolor sit amet...", a fost luat dintr-un rând din secţiunea 1.10.32.

 
Copyright 2015 www.autosavegrup.ro